SCHOONHEIDSSALON HELEN

HIER BENT U IN PROFESSIONELE HANDENDe gezelligste salon in De Meern

Mijn naam is Helen Heerschop en sinds 1990 eigenaar van schoonheidssalon Helen. Zowel aan huis in De Meern als in Zorghotel de Wartburg in Utrecht run ik een gezellige salon. Elk jaar volg ik trainingen en bezoek ik beauty-beurzen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schoonheid en huidverbetering.

 Ik ben getrouwd met Ron en we hebben een grote lieve kater Peter. Naast het leuke werk in de salon, ben ik creatief met schilderen en tekenen . Ik kan best lekker koken en hou ook van mooie reizen maken.

Bij mij bent u welkom voor:

* diverse gezichtsbehandelingen

* gala- en bruidsmake-up

* B-young (tot 18jr) puberhuidbehandeling

* verzorgende behandeling voor vrouwen met     kanker 

* officieel depositaire van Jean D'Arcel (webshop)
Helen Heerschop - Wesselman